Foto: Nova S

Okrivljeni V.Z. je 3. februara ove godine izvređao zamenika tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i to u Palati pravde i pljunuo ga.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu protiv Z.V. zbog opravdane sumnje da je izvršio krivično delo Ometanje pravde.

Optužnim predlogom tužilaštvo je predložilo je da sud nakon sprovedenog postupka osumnjičenog Z.V. oglasi krivim i osudi ga na uslovnu osudu sa utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od 7 meseci sa rokom proveravanja od 3 godine, i da mu izrekne novčanu kaznu, saopšteno je iz tog tužilaštva.

#related-news_0

Podsećanja radi, 3. feburara u popodnevnim časovima u zgradi „Palate pravde“ zamenik VJT prijavila je da je stranka u postupku Z.V. prilikom prikupljanja potrebnih obaveštenja izneo niz uvreda i pljunuo u njenom pravcu nakon čega je postupajuća zamenika javnog tužioca obavesti policiju a po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu tada je prema V.Z. određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično delo Ometanje pravde iz člana 336b. stav 2. Krivičnog zakonika.

Kako su preduzete sve neophodne dokazne radnje pred tužilaštvom podnet je optužni predlog da je osumnjičeni izvršio krivično delo, kako je napred navedeno.

***

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za trgovinu ljudima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare