Ilustracija Foto:Shutterstock

Na svadbi koja se održala proteklog vikenda u Mionici, došlo je do sukoba između obezbeđenja i svatova, a u opštoj makljaži udarena je i mlada.

Kako nezvanično saznajemo, opšta tuča je izbila nakon što su radnici obezbeđenja, koje je angažovao vlasnik lokala, reagovali kada je jedan od gostiju izlupao času i popeo se na stolicu.

Snimak ove tuče brzo se raširio i društvenim mrežama, a u komentarima ispod videa javila se i mlada koja je navela da ima i dokaze da je dobila batine.

„Ako želite da dobijete batine kao ja (MLADA) onda je to pravo mesto za svadbu“, napisala je ona u komentaru.

Pročitajte još:

Ostali su joj dalje u komentarima pružili podršku, a ona je navela da duševne rane i strah nemaju čime da joj plate.

Podsetimo, kako su naveli naši izvori, sve je počelo od razbijene čase.

„Kada je gost na svadbenom veselju Goran K. razbio čašu, obezbeđenje ga je opomenulo, međutim, on se ubrzo nakon toga popeo na stolicu, nakon čega su ga radnici obezbeđenja Marko J. i Lazar M. izveli iz sale i odveli u toalet, gde su mu, po njegovim tvrdnjama, udarili dva šamara, a isto je prošao i drugi gost na svadbi Duško B., koji je pokušao da zaštiti poznanika. Nakon toga, revoltirani gosti, ali i mladoženja i njegov otac, okupili su se u holu svečane sale ispred toaleta i tada je došlo do guranja između svatova i radnika obezbeđenja“, navode naši izvori.

Epilog tuče je sedam povređenih osoba. Teške povrede je zadobio gost na svadbi Dragoljub P., koji je zbrinut u valjevskoj bolnici, dok su lakše povrede zadobili mladoženja i njegov otac. Lakše su povređena i dva radnika obezbeđenja, kao i još dva gosta na svadbi.

U toku je istraga o ovom nesvakidašnjem incidentu.

VIDEO: Tuča u Novom Sadu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare