Foto:shutterstock by Iryna Horbachova; shutterstock; privatna arhiva

Brajan Volš, suprug Ane Volš koja je nestala 1. januara i za njom se i dalje intenzivno traga, optužen je za njeno ubistvo i danas je ponovo izveden pred sud. Anina majka, Milanka Ljubičić, oglasila se za portal Nova.rs.

„Polako gubim nadu da je moje dete živo. Ne znam zašto je Brajan to uradio, ne znam koji su mu bili motivi, uništio je celu porodicu“, kaže Milanka i dodaje:

„Ako je to uradio mom detetu, ja mu želim smrtnu kaznu kao roditelj te žene. Ali pošto smrtna kazna ne postoji, najadektvatnija je doživotna kazna zatvora.“

Tužilaštvo je, podsećamo, već iznelo u javnost brojne dokaze koji terete Brajana Voša, među njima i jezivu Gugl pretragu, koju je navodno obavio Brajan Volš, upotrebljavajući fraze kao što su: „Kako se osloboditi tela žene od 52 kilograma“, „Kako raskomadati telo“, „Posle koliko vremena telo počinje da se oseća“ i slično. Tužilaštvo je pronašlo i ručnu testeru za koju veruju da je jedan od klljučnh dokaza o tome kako se optuženi oslobodio tela žrtve.

Ana Volš sa majkom i sestrom Foto: Privatna arhiva

Majka Ane Volš je u ranijoj ispovesti za naš portal otkrila da je sa ćerkom kontaktirala neposredno pre ubistva i pokazala nam je poruke koje su razmenjivale. Navela je da su joj sumnjive poruke koje joj je ćerka slala samo nekoliko dana pre nestanka u kojima je zahtevala da odmah dođe u Vašington.

„Ćao mama, je l bi mogla sutra da dođeš za Vašington?“, glasila je poruka koju je Ana poslala majci 25. decembra.

Foto:Nova.rs

„Kako to misliš i zašto mi to sada kažeš? Trebalo je koji dan ranije reći“, odgovorila je Milanka, na šta joj je Ana poslala sledeću poruku: „Brajan i ja

se ne slažemo.“

Milanka je upitala ćerku oko čega, na šta joj je ona odgovorila: „Dece.“

U pomenutoj prepisci, Ana je zahtevala da joj majka dođe tih dana u Vašington.

Foto:Nova.rs

„Sutra. Pliz. Na dva meseca“, napisala je Ana majci.

Ana i Milanka su se potom dogovarale oko termina i leta, da bi Ana ipak otkazala majci dolazak rekavši: „Možda neće trebati da dolaziš. Pravimo planove verovatno za februar.“

Sledeći put Ana je kontaktirala majku uoči Nove godine u 23.59 sati, ali i posle ponoći, tačnije u 00.47, ali se Milanka nije javila. U danima Aninog nestanka, Milanka ćerki šalje potresne poruke.

Foto:Nova.rs

„Ana, gde si sine? Nije mi dobro, što mi se ne javiš na poruku?“, neke su od poruka.

Bonus video: Miloš Ž. Lazić: Mediji kod nas već presudili da je Brajan Volš ubio Anu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar