Eksplozija u fabrici Trajal u Kruševcu Foto:Miljana Isailović/Nova.rs

I pored preduzetih svih mera zaštite na radu, nažalost, u Pogonu za proizvodnju gorive trake Fabrike eksploziva i pirotehnike i hemije "Trajal Korporacije" dogodila se eksplozija, saopšteno je upravo iz Koporacije u Kruševcu, gde se jutros oko 9.00 sati dogodila teška nesreća.

„Povređeno je petoro radnika od kojih je jedan radnik podlegao povredama“, saopšteno je iz „Trajala“.

Pročitajte još:

„Tri radnika su zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici, i prema rečima lekara u stabilnom su stanju. Jedna radnica nastaviće lečenje na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu. Zahvaljujući veoma brzoj reakciji Policijske uprave Kruševac, Sektora za vanredne situacije, službe Hitne medicinske pomoći i osoblju Opšte bolnice Kruševac, a pre svega brzom reakcijom dežurnih ekipa i radnika Trayal Korporacije zbrinuti su povređeni i ugašen je požar“, stoji u saopštenju.

Kako se navodi dalje u saopštenju, Pogon za proizvodnju gorive trake radio je uz primenu svih bezbednosnih mera i pod nadzorom kamera, tako da će stručne službe istražiti detalje ovog događaja.

„Svi radnici Trajal Korporacije izražavaju duboku žalost i tugu povodom ovog tragičnog događaja“, navodi se na kraju u saopštenju koje potpisuje Trajal Korporacija, kabinet generalnog direktora, prenose Novosti.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar