Miladin Kovačević Foto:FoNet/Aleksandar Barda

Suđenje bivšem košarkašu Miladinu Kovačeviću, zbog optužbi da je bio nasilan prema Tini T. (26) odloženo je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu za 8. decembar. Suđenje je odloženo zbog nemogućnosti njegovih branilaca da dođu u sud.

Podsetimo, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu optužnim predlogom tereti Kovačevića za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje i mučenje.

Kovačević je, podsetimo, ranije na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u celosti negirao da je pretio devojci i u svojoj odbrani je naveo da je te večeri, u septembru 2020. Tina T. došla na njegova vrata i lupala da je pusti unutra. Navodno, izjavio je da joj nije pretio, niti joj naneo bilo kakve povrede.

„Nisam kriv“, kratko je rekao Kovačević na početku suđenja u decembru prošle godine.

Miladin Kovačević Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Njegov branilac, advokat Ivan Gvozdenac, tada je u uvodnom izlaganju sudu dostavio i poruke koje su Kovačević i Tina pre incidenta razmenjivali.

„Dostavljam sudu prepisku, u kojoj je ona tražila da je na neki način povredi, odnosno, koja ukazuje na to da je tražila da imaju grube seksualne odnose i da je povređuje“, rekao je Gvozdenac.

Pročitajte još:

Advokat je sudu dostavio i sliku oštećenih ulaznih vrata Miladinovog stana, koja je navodno oštetila Tina T., pokušavajući da natera Kovačevića da je pusti u stan.

„Svi ovi dokazi su bitni da bi se utvrdilo šta se dogodilo te večeri“, naveo je advokat Ivan Gvozdenac.

Inače, na saslušanju u tužilaštvu Tina T. izjavila je da su se posvađali i da je on bio nasilan prema njoj.

VIDEO: Građansko hapšenje na Vračaru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar