Milan Isakov Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Suđenje policajcima Milanu Isakovu, Milošu Kneževiću i Milošu Vešoviću, koji se sumnjiče da su zloupotrebili službeni položaj inspektora Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije i pribavili korist, kao i da su tukli dvojicu mladića od kojih je jedan zadobio tešku telesnu povredu, odloženo je danas pred Višim sudom u Beogradu.

Suđenje je odloženo za 22. decembar, jer se na današnjem ročištu nije pojavio Miloš Vešović zbog, kako je negov advokat Đorđe Simić kazao, zdravstvenih problema. Prethodno, on se nije pojavio na suđenju koje je bilo zakazano 4. oktobra, što je advokat opravdao činjenicom da je njegov klijent tada imao koronu.

Miloš Knežević Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Optužni predlog protiv inspektora podignut je 6. septembra, samo nekoliko sati nakon što je inspektor Milan Isakov svedočio u postupku „Jovanjica 1“, a on je ujedno učestvovao u akciji hapšenja Predraga Koluvije, vlasnika imanja, na kojem je prema optužnici pronađena jedna od najvećih plantaža marihuane u Evropi.

#related-news_0

Podsetimo, trojica policajaca se sumnjiče da su u septembru prošle godine zloupotrebili službeni položaj, kada su prema navodima optužnog predloga, koristili službeno vozilo kako bi se našli sa dvojicom mladića i kako bi naplatili dug policajca Milana Isakova za iznajmljivanje nargila dvojici mladića.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar