Neobična saobraćajna nezgoda dogodila se noćas nešto posle tri sata, u Kostolačkoj ulici na Voždovcu, kada je kamion koji je vozio mlečne proizvode za gerontološki centar propao kroz asfalt. Vozač Goran Stojićević u razgovoru za Nova.rs ističe da je odjednom propao kroz zemlju, ali da je u dobrom zdravstvenom stanju i da je to najbitnije.

„Nije bilo snega, nije bilo rupe, samo sam odjednom propao kroz zemlju. To je bio veliki tresak. Skoro cela kabina je propala, sreća, pa je prvo upao levi točak, pa sam uspeo da se izvučem na suprotna vrata. Malo sam ugruvan, ali nisam povređen. Neki mladić tu iz komšiluka čuo je buku i on je prvi prišao da mi pomogne i pozvao policiju“, rekao je za Nova.rs vozač kamiona Goran Stojićević.

Sneg Beograd
Sneg u Beogradu Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Akcija vađenja kamiona još uvek traje, a da bi se to obavilo, prvo su radnici Vodovoda morali da zaustave dovod vode u tom delu grada. Kako smo čuli od stanara te ulice, pre dva dana je došlo do prskanja cevi o čemu su obavestili Vodovod,

„Juče kada sam se vraćao s posla, celo stopalo mi je bilo u vodi, kao da je neki potok cureo. Iako su komšije obavestile Vodovod, niko nije došao sve dok se ovo nije dogodilo. Voda iz cevi je potkopala asfalt i odnela svu zemlju pa je samo bilo pitanje kada će neko da upadne“, rekao je jedan od stanara Kostolačke.

Sneg Beograd
Zbog pucanja vodovodne cevi u Kostolackoj ulici, kod broja 21, kroz kolovoz propao dostavni kamion Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Kako stanari tvrde, pre dve, tri godine, na istom mestu se već dogodilo prskanje cevi i otvorila se rupa u kolovozu.

BONUS video: Kamion propao kroz zemlju

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare