Foto:E-Stock_dimitrije_goll ; Tanjug sava radovanovic; shutterstock

Nikola Dumnić, jedan od advokata Zorana Marjanovića, koji je u petak osuđen na 40 godina zatvora zbog sumnje da je 2. aprila ubio suprugu Jelenu, najavio je žalbu na presudu, ali i govorio o svedoku koji je kobnog dana video muškarca i ženu na nasipu. Portal Nova.rs otkriva šta je pomenuti svedok, biciklista, ispričao o kobnom danu na nasipu u Crvenki, u Borči.

„Svedok Milan Radić na koga se sud poziva se jasno i glasno izjasnio da zna kako izgledaju i Zoran i Jelena Marjanović, i da nije video njih. Potpuno drugačije je opisao garderobu ženske osobe koju tvrdi da je video. Rekao je da ta osoba ima duks boje kajsije i svetlosivu trenerku, što se potpuno razlikuje od Jelenine garderobe od kobnog dana“, rekao je Dumnić za medije.

Iako sud i tužilaštvo imaju jake dokaze protiv Marjanovića, njegova odbrana smatra drugačije. Inače, Radić je biciklista koji je kobnog dana prolazio nedaleko od nasipa.

On je ranije u sudu ispričao šta se desilo tog aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki u Borči, a portal Nova.rs podseća na njegov iskaz.

jelena marjanovic
Foto: Facebook

Radić je u svom iskazu pred sudom istakao da je na nasipu video muškarca i ženu.

„Od kuće sam krenuo oko 16:30 sati, a od kuće do Crvenke treba mi nekih 30 minuta. To je oko 10 km vožnje. Na jedno 250 metara od kuće, kako sam krenuo, video sam dve osobe koje silaze niz nasip. Muška osoba koja je išla niz nasip imala je maskirne pantalone i crnu jaknu, a sa njegovog boka video sam ženu koja je imala sivi donji deo trenerke i gornji deo joj je bio crvenkast.. Imala je tamnu kosu, dužine do plećke, nije bila vezana u rep. Kasnije sam saznao da je na tom mestu gde sam video da oni silaze podignuta spomen-ploča Jeleni Marjanović“, rekao je tada svedok.

Foto: Nemanja Jovanović

On je dodao i da ne može da tvrdi da su to Zoran i Jelena.

„Ne mogu da tvrdim da su te dve osobe koje sam video Zoran i Jelena, ali video sam ih između 17:05 i 17:10. Na toj čistini puta nisam video nikakvo vozilo. A sutradan sam saznao šta se sve izdešavalo. U trenutku kad sam video dve osobe na nasipu udaljen sam u nasipu oko 150 metara“, rekao je Radić.

Pročitajte još:

Podsetimo, Zoran Marjanović osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge. Slučaj ubistva pevačice pomno su pratili svi mediji pune dve godine. Marjanović je optužen da je na svirep i podmukao način ubio suprugu i to tako što je iskoristio njeno poverenje, namamio je i sa osam udaraca u glavu usmrtio.

Kobnog dana, osuđeni je na nasip došao sa suprugom Jelenom i maloletnom ćerkom Janom. Nakon što je osuđen za zločin, porodica ubijene pevačice najavila je da će zatražiti starateljstvo nad Janom.

BONUS VIDEO: Zoran Marjanović napušta sud posle presude

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar