Foto:Dragan Mujan/Nova.rs, E-Stock/Miloš Rafailović

Zahtev za izuzeće svih tužilaca u državi, koji su podneli branioci Marka Miljkovića optuženog da je sa Veljkom Belivukom organizovao kriminalnu grupu kojoj se sudi za sedam ubistava, odbijen je i suđenje bi trebalo da bude nastavljeno sutra pred Specijalnim sudom u Beogradu, saznaje Kurir.

Podsetimo, suđenje je 10. novembra odloženo jer je pre nastavka svedočenja svedoka-okrivljenog Srđana Lalića, advokat Vladimir Petrović zatražio izuezteće zamenika specijalnog tužioca koji postupaju u predmetu, Tužioca za organizovani kriminal, zatim Republičkog tužioca kao i Višeg javnog tužioca u Beograu.

Zbog ovog zahteva, suđenje je toga dana moralo da bude odloženo, kako bi se o njemu odlučilo.

Pročitajte još:

Pre zahteva za izuzeće, Lalić je podsetimo, dva dana detaljno govorio o ubistvima koja su obuhvaćena optužnicom, ali i onima koja se i dalje vode kao nerešena.

„S obzirom na to da je zahtev Marka Miljkovića i njegovih branilaca odbijen, svedočenje bi sutra trebalo da nastavi Lalić. Pošto završi sa slobodnim izlaganjem, pitanja će moći da mu postave članovi sudskog veća, zamenici tužioca, advokati kao i sami optuženi“, objašnjava sagovornik Kurira.

BONUS VIDEO: Prekinuto ročište Belivukovoj grupi. Branioci traže izuzeće svih tužilaca, pa i Zagorke Dolovac

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar