Goran Džonić Foto/printscreen/faceboo/goran.dzonic

Posle 4 sata saslušanja Goran Džonić tvrdi da nije pucano iz njegovog pištolja.

Podsetimo, Goran Džonić, osumnjičeni za trostruko ubistvo porodice Đokić, sproveden je danas na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Nišu. U sklopu istrage, danas je saslušano troje svedoka, a jedan od njih ispričao je da je Džonić dan posle ubistva pecao i pio kafu nedaleko od lokacije na kojoj je porodica Đokić usmrćena.

Inače, Džonić svojim fizičkim izgledom, gestikulacijom i ponašanjem pokušava da o sebi stvori sliku nemoćnog i bolesnog starca.

Kako smo ranije pisali, Džonić je na jučerašnjem prepoznavanju K. M. i K. M., braće koju je označio kao saučesnike u ubistvu porodice Đokić, napravio previd koji ga dodatno tereti za zločin. On je tvrdio da je izvršilac ubistva jedan od braće Jojke, ali je na prepoznavanju pokazao pogrešnog čoveka.

Podsećanja radi, Goran Đokić, njegova supruga Gordana i dvadesetpetogodišnja ćerka Lidija ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac. Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra. Pretpostavlja se da je motiv ubistva koristoljublje jer je Goran Džonić dugovao velike sume novca između ostalog i svome bratu od tetke Goranu Đokiću.

Porodica Đokić, Djokić, osumljičeni Goran Džonić
Foto: Privatna arhiva/Facebook/goran.dzonic

Osumnjičen za trostruko ubistvo je Goranov rođak, Goran Džonić, koji je nakon privođenja prst uperio i u svoje sinove, kao i u drugu dvojicu braće. Zbog zločina uhapšeno je pet osoba i svima je određen pritvor do 30 dana.

BONUS VIDEO: Goran Džonić uveden na zadnja vrata

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar