Aleksandar Obradović Foto: N1

Uzbunjivač Aleksandar Obradović koji je u medije lansirao aferu "Krušik" večeras je u emisiji "Krušik (ras)prodaja oružja" koja je emitovana na televiziji N1 saopštio i da javnosti nije predočio sve informaciji o ovoj aferi i da postoji nekih 20 posto stvari koje nisu rečene i da je bolje da se za njih ne sazna jer bi mogle da naprave velike probleme Srbiji.

Aleksandar Obradović i dalje devet meseci posle hapšenja čeka reakciju Tužilaštva na ovu aferu i dodaje da nije na njemu da otkrije kompletnu istinu o „Krušiku“

„U fokusu javnosti su bile te privatne firme, ali 20 posto stvari koje su se dešavale u Krušiku javnosti i dalje nisu poznate, i možda ne treba da budu poznate“, rekao je Obradović i dodao da je bolje da se neke stvari ne saznaju jer bi to moglo da napravi velike probleme Srbiji.

„Ja svakako stvari koje znam neću u javnost iznositi“, naglašava Obradović i nastavlja:

„Spremio sam jedan USB gde sam spakovao najbitniju dokumentaciju misleći ‘to je to’, misleći da će se sa tim neko pozabaviti. Tu ima više hiljada dokumenta i potrebno je vreme da softver to pregleda, ali ne treba biti genije i videti šta se tu desilo. Bilo je potrebno tri, četiri dana da se pregleda i uporedi. Tu su bila najbitnija dokumenta koja se tiču netransparentog poslovanja i ugovora, dodao je Obradović.

Advokat Vladimir Gajić Foto: N1

 

Obradovićev  advokat Vladimir Gajić u istoj emisiji kaže:

„Dao im je pristupšne šifre za Fejsbuk, sa Gugl naloga, Gmail naloga, dao im je USB-ove sa dokumentacijom, jer su hteli sve da mu oduzmu.. Vodili su računa da mu ništa ne ostane, jer su na taj način hteli da zatrpaju slučaj, jer kad oni odnesu dokumentaciju on više nema dokaza i bili su vrlo zadovoljni. Jedan od njih se tu, pred Aleksandrom, javio i nekome rekao – Šefe sve nam je dao, sve imamo, odlično završena akcija“. To je dosta naivno sa njihove strane, jer mi i dalje imao to ‘sve’, a to ‘sve’ više nikad neće moći da oduzmu“.

Optužnica protiv Aleksandra Obradovića i dalje nije podignuta.

Izvor: N1

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare