Foto: Printscreen/NOVA S

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje vanpretresnog veća Višeg suda o potvrđivanju optužnice Milošu Miljanoviću (33) iz Herceg Novog za pokušaj teškog ubistva Miloša Nilovića, Vojislava Kostića i Nikole Kovačevića u maju ove godine u bašti kafića na Vračaru.

Prema pisanju portala Politika, optužnica je vraćena u sud na ponovno odlučivanje.

Pročitajte još...

Apelacija je u celosti prihvatila žalbu Miljanovićeve odbrane da nema opravdane sumnje da je reč o pokušaju teškog ubistva i naložila da se istraga dopuni ili da se ona odbije.

Sa druge stane, drugi deo optužnice, kojim se tereti za nedozvoljeno nošenje oružja nije sporan, jer se na snimku sigurnosnih kamera vidi osoba koja „šeta“ maskirana po bašti kafića i u rukama drži automat „uzi“.

Foto:Screenshot/Twitter/ Zoran Torbica@torbica

Podsetimo, Miloš Nilović, koga mediji označavaju kao osobu blisku „škaljarskom klanu“, u žiži javnosti našao se maja ove godine, kada je maskirani napadač s automatskim oružjem upao u baštu jednog kafića na Vračaru, očigledno tražeći nekog, da bi nakon nekoliko sekundi izašao iz lokala. Napadač je kasnije uhapšen, a kako su tada mediji izveštavali, meta pomenutog napada bio je upravo Nilović.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar