Ilustracija Foto: N1

Glavni pretres u postupku protiv D. J. (20) iz Leskovca, koji se tereti za pokušaj teškog ubistva, zakazan je za 7. septembar, odlučeno je na pripremnom ročištu u Višem sudu u Novom Sadu.

On se tereti da je prilikom pokušaja razbojništva 1. novembra prošle godine na Bulevaru oslobođenja pokušao da ubije N. P. (35), radnika jedne agencije za obezbeđenje i M. V. (38), policajca u civilu, piše Dnevnik, prenosi 021.rs.

D. J. je na pripremno ročište doveden iz pritvora koji mu je poslednji put produžen do 12. jula. On se od hapšenja nalazi iza rešetaka.

Pročitajte još:

Nešto pre 21 čas tog 1. novembra 2021, Leskovčanin je pokušao da nedaleko od Prekršajnog suda otme novac od N. P, koji radi u jednog agenciji za obezbeđenje, u trenutku dok je u banku donosio pazar iz jednog prodajnog objekta. D. J. je nasrnuo na N. P. nožem, ali se u blizini zatekao policajac u civilu M. V, koji je odmah pritekao u pomoć.

D. J. je nožem ubo obojicu muškaraca, ali su oni ipak uspeli da ga spreče da pobegne i odnese novac, a tom prilikom je i sam D. J. zadobio povrede.

Inače, Leskovčanin je od ranije poznat policiji zbog raznih krivičnih dela, između ostalog zbog razbojništva, krađe, nasilničkog ponašanja, kao i zbog droge, a već je bio osuđivan zbog razbojništva.

BONUS VIDEO: Dolazak Dijane Hrkalović u Specijalni sud 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar