Foto: Carina Srbija

Carinici su u saradnji da policijom, na ulaznoj strani prelaza Horgoš, sprečili jednu putnicu u pokušaju da u kombiju prokrijumčari firmiranu garderobu i obuću, kojom bi se mogao opremiti omanji butik.

Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled izdvojen kombi nemačkih registarskih oznaka, kojim je na relaciji Berlin-Novi Sad sama putovala 47-godišnja državljanka Srbije, navodi se u saopštenju Uprave carine.

Osim što je na prelaz ušla trakom namenjenom onima koji nemaju ništa za prijavljivanje, putnica je to i potvrdila u razgovoru sa carinicima, rekavši da pored ličnog prtljaga prevozi samo polovnu mašinu za sušenje veša i četiri korišćene drvene stolice.

Foto: Carina Srbija

Iza sedišta i u tovarnom delu vozila carinici su pronašli novu garderobu i obuću robnih marki „Puma“, „Nike“, „Karl Lagerfeld“, „Boš“, „Levis“, „Gueš“, „Gap“ i drugih, čija je vrednost procenjena na oko 18.000 evra.

Foto: Carina Srbija

Pored krijumčarene garderobe i obuće do okončanja prekršajnog postupka, zadržan je i kombi, čime ukupna vrednost otkrivenog prekršaja premašuje 20.000 evra.

BONUS VIDEO: Uhapšeno 12 pedofila širom Srbije u akciji Armagedon

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar