Foto: Vladislav Mitić/Nova.rs

Šest maloletnica, starosti između 15 i 18 godina, sukobile su se sinoć u Ulici Vuka Karadžića u Novom Sadu, oko, kako se za sada pretpostavlja, navodnog duga.

Kako je preneo Pink.rs, pet devojaka je došlo iz naselja Bukovac sa Petrovaradina, do N.V. (17) kako bi, navodno od nje uzele 10.000 dinara, a taj novac je, navodno, ona ukrala iz kuće jedne od ovih devojaka koje su došle po novac.

Tom prilikom je došlo do fizičkog sukoba, i to u dvorištu kuće N.V.

Ona je prema prvim rezultatima istrage čekićem udarila u glavu jednu devojku od 16 godina, grupa devojaka je pokušala da pobegne iz dvorišta, ali ih je N.V. sustigla i tu je nasrnula kuhinjskim nožem na dve devojke.

Tom prilikom su obe ubodene nožem ali na svu sreću zadobile su lake telesne povrede. Jedna je zadržana u bolnici.

Kako za 021 kaže dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći, lekarska ekipa je izašla na teren oko 20 časova i konstatovala situaciju na uglu Jovana Subotića i Kisačke ulice.

Osamnaestogodišnja i petnaestogodišnja devojka zatečene su sa povredama i lekarska ekipa ih je, nakon ukazanih mera na licu mesta, prevezla u dečiju bolnicu.

Oko pola sata kasnije je zbrinuta i treća devojka, koju je Hitna pomoć zatekla u prisustvu policije na uglu Kisačke ulice i Vuka Karadžića. Kako dodaje dr Krulj, sumnja se da je povrede zadobila iz iste okolnosti kao dve prethodno zbrinuta devojke, a takođe je pregledana i prevezena u Dečiju bolnicu, po indikaciji lekara.

N.V je uhapšena i sprovedena na saslušanje zbog krivičnog dela pokušaja teškog ubistva, obavešten je i centar za socijalni rad.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare