Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Dvadesetosmogodišnja Novosađanka je stradala, dok je dvadesettrogodišnji mladić povređen sinoć kada je na njih, dok su vozili moped na Beogradskom keju, naleteo terenac Rendž Rover.

POGLEDAJTE JOŠ:

Kako je za 021.rs rekao portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, njihova ekipa je intervenisala u 1:23 časa posle ponoći na Beogradskom keju, ka Žeželjevom mostu. Povređena devojka je u besvesnom stanju prebačena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine, dok je mladić zbrinut na licu mesta i u svesnom stanju prevezen na hirurgiju KCV-a.

Kako saznajemo nezvanično, uprkos naporima lekara, devojka je podlegla povredama u Kliničkom centru Vojvodine.

Kako 021.rs nezvanično saznaje u policiji, za volanom terenca se nalazio O.K. (29) iz Temerina, koji je, kako se sumnja, nakon udesa pobegao sa mesta nesreće. Dok je bežao, vozilom je udario u parkiranu Mazdu CX-5, a prilikom bežanja mu je otpala i registarska tablica, što je omogućilo policiji da ga brzo pronađe.

On je uhapšen i ustanovljeno je da je vozio pod dejstvom alkohola. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare