Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Zajedničkom akcijom policije u Novom Pazaru i Žandarmerije, danas je na teritoriji grada kontrolisano više lica i tom prilikom zaplenjena određena količina marihuane.

Zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, tom prilikom uhapšen je H.R. (1989) iz Novog Pazara, saznaje portal indeksonline.rs.

U jučerašnjoj akciji pripadnici novopazarske policije u saradnji sa Žandarmerijom su kod E.B iz tog grada, koji je od ranije poznat policiji, pronašli značku Državne bezbednosti i „blinkere“ zbog čega je uhapšen.

Policija je u proteklih nedelju dana pronašla više komada vatrenog i hladnog oružja, kao i određeni broj municije, a zbog nepoštovanja epidemioloških mera ispraženjeno je na desetine kafića i restorana.

Takođe, oduzeto je i više vozila bezbednosno-interesantnim licima, a prema saznanjima tog lokalnog portala oduzeto je više od 15 skupocenih automobila.

Na ulicama Novog Pazara primetno je pojačano prisustvo pripadnika MUP-a 24 sata dnevno, a akcijama rukovodi Nermin Ljajić, načelnik PU Novi Pazar.

Na predlog direktora policije, ministar unutrašnjih poslova je u septembru imenovao majora Nermina Ljajića za VD načelnika Policijske uprave u Novom Pazaru. Mesec dana kasnije, Ljajić je za konkursu Ministarstva unutrašnjih poslova imenovan za načelnika Policijske uprave Novi Pazar, koja pokriva i teritorije Sjenice i Tutina.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare