Foto: Vesna Lalić/Nova.rs; Filip Krainčanić/Nova.rs; Google maps

U pucnjavi koja se dogodila oko 2 ujutru na Futoškom putu 5 u Novom Sadu ranjen je muškarac star 40 godina. On je zadobio komplikovanu prostrelnu ranu desne natkolenice, saopšteno je iz KCV.

„Pacijent NN lice muškog pola primljen je tokom prethodne noći u UC UKCV sa teškom telesnom povredom u vidu komplikovane prostrelne rane desne natkolenice. Nakon prijema sprovedeno urgentno rekonstruktivno operativno lečenje nakon kojeg je pacijent primljen u jedinicu poluintenzivne nege stabilnih vitalnih parametara. Sprovodi se dalje intenzivno konzervativno lečenje i monitoring“, rekao je portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako je naveo portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, njihova ekipa primila je poziv u 2.20 časova ujutru za pucnjavu ispred jednog restorana.

Na licu mesta je bila policija koja je vršila uviđaj.

Podsetimo, pucnjavi je prema nezvaničnim informacijama prethodila svađa i tuča.

„Napadači su se nakon nekog vremena vratili i hicima iz pištolja upucali, za sada, nepoznatog mlađeg muškarca. Policija na licu mesta vrši uviđaj. Stanje upucanog muškarca za sada nije poznato“, objavljeno je na Instagram stranici 192.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar