Foto: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC; printscreen/Tvhappy; printscreen/Tv SPORT KLUB

Miljanu Vidoviću Hofmanu, koji je sa rođenim bratom Ljubanom Hofmanom uhapšen u petak u jednom restoranu u tržnom centru u Beogradu, već se sudi za brutalno prebijanje muškarca ispred istog tržnog centra.

Pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu sudi mu se zbog sumnje da se 6. decembra 2021. godine ispred restorana posvađao sa muškarcem, a potom počeo da ga udara rukama i nogama.

„Prema optužnici Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, muškarcu je naneo teške telesne povrede“, otkriva izvor Kurira.

Pročitajte još:

Kako dodaje, od batina koje je dobio od Miljana Hofmana koji je inače bio šampion sveta u disciplini K1, pretučeni je navodno imao prelome nosa, vilice, bio je sav u podlivima i modricama, a oko mu je praktično bilo zatvoreno.

Sagovornik dodaje i da je Miljan Hofman 2021. u Novom Sadu bio osuđen za isto krivično delo i osuđen na kućni zatvor.

Ljuban osuđen na godinu dana zatvora

Njegov brat Ljuban Vidović je nekadašnji šampion Evrope u kik-boksu. pred Okružnim sudom u Banjaluci bio je osuđen na godinu dana zatvora, ali je kazna zamenjena novčanom, zbog otmice Nenada Jakovljevića iz Bijeljine 2018. godine.

Podsetimo, u spektakularnoj akciji hapšenja naočigled brojnih gostiju poznatog restorana, osim Miljana lisice su stavljene i njegovom bratu. Obojica su na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvo negirala izvršenje krivičnih dela koja su im stavljena na teret, posle čega im je određen pritvor do 30 dana.

Foto:printscreen/TV Happy

Javnosti su postali poznati pošto su se na društvenim mrežama pojavili snimci na kojima se vidi kako braća Hofman maltretiraju radnike ugostiteljskih objekata, kao i dostavljača hrane.

Tužilaštvo je saopštilo da se oni sumnjiče za krivična dela zlostavljanje i mučenje kao i nasilničko ponašanje.

„U daljem toku postupka Prvo osnovno javno tužilaštvo će saslušati oštećene i svedoke i prikupiti ostale dokaze, a radi pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja i pravne kvalifikacije. MUP će nastaviti u saradnji sa tužilaštvom da prikuplja i ostale dokaze, tačnije da proverava sve informacije kako bi se utvrdilo da li u njihovim radnjama i za sada NN lica stiču obeležja i nekih drugih krivičnih dela, a o čemu će takođe javnost biti blagovremeno obaveštena“, saopštilo je tužilaštvo posle hapšenja braće Hofman.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare