Veselin Milić i Bogoljub Živković Foto:MUP Srtbije

Doskorašnji načelnik Uprave policije Golub Gačević smenjen je sa te pozicije, a na njegovo mesto doveden je Dejan Bojović iz Policijske uprave Beograd. Istu sudbinu doživeo je i Bogoljub Živković, koji je obavljao funkciju pomoćnika direktora policije, a njegovo novo radno mesto biće u Policijskoj upravi Zaječar. Kako nezvanično saznaje Nova.rs, u narednom periodu se mogu očekivati smene visokih policijskih funkcionera i rokade na druga radna mesta.

Pomoćnik direktora policije Bogoljub Živković zaposlen je u Ministarstvu unutrašnjih poslova od 1993. godine, a karijeru je počeo u Odeljenju uprave policije u Ivanjici.

Potom je radio u Upravi za borbu protiv organizovanog kriminala, a 2004. godine imenovan je za načelnika Policijske uprave Kraljevo. Funkciju pomoćnika direktora policije obavljao je duže vreme, a sada će svoju karijeru morati da nastavi u PU Zaječar.

Sa druge strane, doskorašnji načelnik PU Zaječar Stojimirović vraćen je u Beograd, na svoje staro radno mesto – pomoćnik načelnika uprave policije.

Nove smene u PU Bor

Prema nezvaničnim saznanjima izvora našeg portala, ni situacija u Boru nije mirna. Naime, očekuje se da će načelnik Branislav Stojadinović u narednom periodu biti smenjen.

Bonus video: U nastavku akcije „Armagedon“ uhapšeno 14 lica


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare