Foto: Nova.rs

Meštani sela Veliko Trnjane kod Leskovca kažu da je juče na sahrani Biljane S. koja je pre tri godine, kako se sumnja, ubila pa zabetonirala supruga Ivana S. , i izvršila samoubistvo, preminuo njen rođak.

„Celo selo došlo je juče na sahranu i svi su bili vidno tužni i potrešeni, pa je tako jedan Biljanin rođak koji ima preko 70 godina umro. Njemu se slošilo na ispraćaju i pao je na zemlju na sred pogreba“, kaže meštanin i dodaje:

„Svi su skočili da mu pomognu, zvali su i Hitnu pomoć. Lekari Hitne pomoći pokušali su da ožive nesrećnog čoveka, ali nažalost nisu uspeli. Čuli smo da je doživeo infarkt, prenosi Kurir.

Naš sagovornik kaže da je čovek od tuge preminuo.

Pročitajte još:

„Bilo mu je izuzetno teško i sve vreme na sahrani je plakao. Samo u jednom trenutku je pao i svi su pritrčali, ali več je bilo kasno. Sahrana tog čoveka je danas“, rekao je.

Meštanin podseća da je posle sahrane usledio drugi šok, jer je u kuću došla policija i otkrila telo Biljaninog supruga Ivana koga niko nije video tri godine.

Podsetimo, Biljana S. je navodno ubila, a zatim zabetonirala supruga Ivana S. u šupi u svojoj porodičnoj kući u selu kod Leskovca. Pre nekoliko dana izvršila je samoubistvo, a juče je sahranjena. Nakon sahrane je otkrivena jeziva istina.

BONUS VIDEO: Kuća u kojoj su pronađeni leševi u Leskovcu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar