Foto:Nova.rs; privatna arhiva

Tela tročlane porodice Đokić, Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25), pronađena su juče u selu Moravac kod Aleksinca, a policija intenzivno traga za napadačima koji su ih likvidirali. Prema prvim informacijama, reč o o više napadača, tačnije organizovanoj grupi, a pripadnici MUP trenutno traže telefone porodice Đokić, koje bi mogla da da otkriju nove tragove.

Kako saznaje naš reporter s lica mesta, pretpostavlja se da su telefoni izbačeni usput.

Naime, istraga ide u pravcu da su ubice htele da zavedu trag policiji, te su vozilo ostavili na potpuno drugom kraju u odnosu na leševe porodice.

„Đokići su najverovatnije ubijeni iste večeri, odnosno prošle nedelje kad su i nestali. Tela su pronađena zbog mirisa, s obzirom da su već počela da se raspadaju. Pretpostavlja se da je reč o grupi, koja je bila dobro organizovana. Helikopter nije uspeo da uoči zapaljeni „pasat“ Đokića, jer je bio sakriven u grmlju“, kaže izvor našeg portala.

Foto:Nova.rs

Podsetimo, višednevna potraga za Đokićima juče je okončana. Kako je naš portal ranije pisao, Goran je davao novac na kamatu, ali zasad nije ustanovljeno da li to ima neke veze s nestankom porodice.

Juče je najpre pronađen njihov automobil, koji je bio zapaljen, a potom i leševi.

BONUS video: Potraga u Aleksincu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare