Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Supružnici Božidar (55) i Ivana (41) Dimitrijević nastradali su jutros u stravičnom požaru koji je izbio oko 5 sati u porodičnoj kući u Ulici Save Kovačevića u Inđiji.

Kako portal Nova.rs saznaje sa lica mesta, za sada nije poznato šta je izazvalo stravično požar, a policijske ekipe još uvek su još na terenu i vrše uviđaj. Kako se pretpostavlja, oni su se ugušili od dima.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Prema rečima komšija porodice Dimitrijević, požar je buknuo rano jutros i samo su ih probudili zvuci vatrogasnih sirena.

„Rano jutros je izbio požar, a u njemu su preminuli supružnici Božidar i Ivana. Probudio me je zvuk sirena, nisam znala o čemu se radi sve dok nisam izašla na ulicu. Videla sam samo kako kulja dim, a odmah su došle ekipe Hitne pomoći i vatrogasaca“, kaže za portal Nova.rs komšinica porodice Jovanka Bilaus.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kako ističe, ubrzo je saznala da su u požaru izgoreli supružnici Dimitrijević.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Oni su u kući živeli sami, decu nisu imali, oboje su bili jako dobri ljudi, sve komšije su ih volele, a i teško su živeli, jer je Ivana bila gotovo slepa. Čini mi se da je videla nekih deset odsto“, dodaje komšinica.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs/ Jovanka Bilaus

Ona navodi i da se pre samo dva dana dogodila jedna čudna situacija.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Komšije su mi ispričale da su Božidara videli kako kasno uveče trči po ulici i viče – upomoć. Neki mladići su ga zaustavili i pozvali Hitnu, koja ga je potom, navodno vratila u kuću. Ne znam šta se tačno desilo.“

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kako saznajemo, tela pomenutih supružnika odvezena su iz kuće oko 10.30 i prevezena na Institut za sudsku medicinu gde će biti obavljena obdukcija.

Prema rečima prve komšinice ove prodoice, Božidara je poslednji put videla juče popodne.

„Jako mi je žao zvog svega što se desilo. Božidara sam videla juče popodne kada je ulazio u kuću, pozdravio me je. Oni su bili jako divna porodica. Niko u komšiluku nema loše reči za njih“, otkriva za Nova.rs.

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar