Ispred bolnice na Zvezdari nalaze se dva policijska automobila, a kako su nam rekli pacijenti koje smo zatekli ispred bolnice, u toku su provere u ovoj ustanovi nakon što je policiji dojavljeno da je postavljena bomba.

„Došla je policija, pregledali su ovaj prvi deo zgrade, a potom su otišli u drugi. Kako smo mogli da čujemo, nisu ništa pronašli“, rekla nam je jedna pacijentkinja.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pacijenti koji su smešteni u ovoj bolnici nisu evakuisani. Sa druge, pacijenti koje smo zatekli ispred bolnice ističu da se nisu uplašeni.

„Izveli su nas na kratko napolje, ali smo odmah vraćeni. Sačekali smo da momci odrade posao, takav je situacija i mi nemamo pravo da se bunimo. Pregledali su delove zgrade, još nije gotovo. Mislim da se niko od nas nije uplašio, nema razloga, ovih dana su dojave o bombama učestala pojava“, rekao nam je jedan od pacijenata koje smo zatekli u krugu bolnice.

Pročitajte još:

Podsetimo, danas je stigla nova serija dojava o bombama. Naime, tokom jučerašnjeg dana na meti su bile škole, danas je to situacija sa bolnicama.

Još uvek se ne zna ko stoji iza pomenutih dojava.

BONUS VIDEO: Dojava o postavljenoj bombi u „Beograđanki“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar