Podeli
Foto:Shutterstock

Protiv Nišlijke (52) biće podneta krivična prijava za nasilje u porodici u redovnom postupku jer je u toku svađe supruga (59) ubola nožem u ruku. Njoj su istovremeno izrečene i obe hitne mere predviđene Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici koje podrazumevaju udaljenje iz porodičnog stana i jednomesečnu zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom.

Prema pisanju portala Blic.rs, do svađe između supružnika došlo je 29. juna uveče zbog fotografija u mobilnom telefonu.

“Njen suprug se bavi planinarenjem i pet dana je bio odsutan od kuće. Kada je došao kući, počela je rasprava sa ženom oko nekih fotografija iz mobilnog telefona koje je ona tražila da mu pokaže. U toku svađe, žena je počela da vadi noževe iz kuhinjskog elementa i da ih baca po podu. Međutim, jednim nožem ga je ubola u šaku leve ruke. Nakon toga izašla je iz stana napolje”, piše taj portal.

Prema nezvaničnim saznanjima, povređeni muž je obavestio policiju koja je pozvala njegovu suprugu i sa njom obavila razgovor u stanici policije, nakon čega će prortv nje biti pokrenute mere koje zakon propisuje – podnošenje krivične prijave za nasilje u porodici, udaljenje iz stana i zabrana prilaska.

O celom slučaju obavešteno je tužilaštvo.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar