Foto: N1

Policija u Nišu uhapsila je M. N. (37) iz tog grada, jer je juče pretukao taksistu, napao radnika picerije, kolima udario službeno vozilo MUP-,a a potom policajce koji su intervenisali pljuvao i pretio da će ih zaraziti koronavirusom, govoreći im da je bio u Nemačkoj.

Kako prenosi Blic, osumnjičeni je najpre pretukao jednog čoveka, a potom se sukobio i sa radnikom picerije u centru ovog grada.

„Svađa je ispala oko parčeta pice jer se u tom objektu vrši samo dostava, a on je želeo picu na parče, pa pošto mu je radnik nije dao, uzeo je na silu i otišao odatle. Nakon toga je automobilom namerno udario u jedno službeno vozilo MUP-a, a zatim pretio policijskim službenicima i vređao ih. Dok su policajci pokušavali da mu stave masku na lice, on ih je sve vreme pljuvao i pretio da će ih zaraziti koronom, govoreći im da je bio u Nemačkoj“, ispričao je izvor ovog portala.

Ipak, policajci su uspeli da ga savladaju i uhapse, nakon čega mu je određeno zadržavanje do 48 časova. On će uz krivičnu prijavu biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.