Nišlija Zlatan Vasić sa još jednim prolaznikom spasao je iz Nišave ženu koja je pod još neutvrđenim okolnostima dospela u reku i umalo se nije udavila.

Drama na Nišavi počela je u blizini mosta kod nekadašnje fabrike „Niteks“ gde su prolaznici uočili ženu kako pluta rekom i grčevito se bori za život.

Oni su išli za njom kejom do mesta gde su uspeli da je dohvate i izvuku na obalu gde su je preuzeli vatrogasci i Hitna pomoć. Prema prvim informacijama žena je iz reke izvučena živa.

„Videli smo ženu kako pluta rekom i maše rukama pokušavajući da se održi na vodi. Sa još jednim momkom, koji je dotrčao uspeli smo da je izvučemo. Ušao sam nekoliko metara u Nišavu kako bi je dohvatio. Kada se voli Bog i život ništa nije teško“, rekao je hrabri Nišlija koga smo mokrog zatekli na keju iako je temperatura bila tek nekoliko stepeni iznad 0.

On je rekao da je žena, dok se davila, vikala da je zabrinuta za sina i njegov posao, ali nije znao više detalja o tome kako je dospela u vodu. Žena je prebačena u Klinički centar u Nišu, gde je u toku dijagnostika i ukazivanje pomoći, a sve okolnosti ovog događaja utvrdiće policija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar