Vuk Jovanovic
Vuk Jovanović Foto:Screenshot/Facebook/Vuk Jovanovic

Nepoznati napadači teško su noćas na Karaburmi ranili Vuka Jovanovića (34), međutim, kako saznajemo, meta napada verovatno je bio Jovanovićev mlađi brat koji je policiji poznat od ranije i koji je ranije bio u zatvoru.

Ranjeni Jovanović je pogođen u nogu i u leđa, priključen je na aparate i nalazi se u teškom stanju.

Nakon pokušaja ubistva na Karaburmi, u ulici Vojvode Micka, ispred broja 34, na licu mesta nema ostataka krvi niti bilo kakvih tragova koji ukazuju na ovaj stravičan zločin.

Komšije su, zbog noćašnjeg incidenta, u velikom strahu, pa većina nije želela da govori za medije, a bilo je i onih koji su od nas i saznali šta se dogodilo u neposrednoj blizini ulaza u njihovu zgradu. Ipak, jedna komšinica izjavila je za „Blic“ da je između pola 4 i 4 sata iza ponoći čula 5 ili 6 pucnjeva, a ubrzo i policajca koji je u razgovoru sa nekim pitao „Gde je, gde je?“.

„Probudili su me pucnjevi, ali nisam smela da izađem da vidim o čemu se radi. I sad se sva naježim kad pričam o tome. Roletne su mi bile spuštene i nisam ih podizala, tako da nisam mogla da vidim ništa“, izjavila je ona za Blic i na pomen imena čoveka koji je u pucnjavi zadobio teške telesne povrede dodala da je on neko vreme bio predsednik kućnog saveta, te da ga poznaje iz viđenja.

Ekipa „Blica“ na licu mesta danas je zatekla dva muškarca i jednu ženu u civilu. Neko vreme su šetali oko zgrade i verovatno istraživali mesto zločina, pa se pretpostavlja da su u pitanju policijski inspektori. Dvojica muškaraca su u jednom trenutku ušla u zgradu, ali ubrzo su iz nje izašli i otišli.

Bonus video: Uviđaj posle ubistva na pumpi u Leskovcu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar