Foto:Shutterstock

Protiv maloletnika starog 16 godina iz jedne opštine u okolini Niša podneta je krivična prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji, odnosno jer se sumnja da je seksualno zlostavljao šestogodišnjeg dečaka.

Ceo slučaj dogodio se krajem jula u jednom selu tridesetak kilometara udaljenom od Niša, nakon čega je protiv maloletnika podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Kako je majka napastvovanog dečaka ispričala za portal Blic, ona je sa sinom došla u Srbiju na odmor, a doživeli su pakao.

„Došla sam sa šestogodišnjim sinom na odmor u Srbiju, da vidimo rodni kraj, a prošli smo kroz pakao. U šoku sam, moje dete bilo je žrtva seksualnog zlostavljanja, i to od dečaka starog 16 godina, daljeg muževljevog rođaka! Slučaj sam prijavila policiji i prvim avionom vratili smo se u Švajcarsku“, ispričala je majka za taj portal.

Prema pisanju tog portala, sumnja se da je maloletni tinejdžer namamio dečaka u štalu, gde se nad njim seksualno iživljavao. Meštani pričaju da su se, navodno, žrtva i nasilnik u daljem srodstvu, kao i da je sve počelo kao igra.

„Priča se po selu da su dečaci i u nekom daljem srodstvu. Navodno je sve počelo kao igra, kojom je maloletnik namamio dečaka u štalu na seoskom imanju, a potom maloletniku gurnuo prst u analni otvor“, ispričali su meštani.

Došli u posetu rođacima

Majka ovog dečaka ispričala je za medije i da je istinu saznala nakon što je njen sin počeo čudno da se ponaša.

„Muž je bio u Švajcarskoj, a ja sam došla sa sinom da upozna Srbiju, da vidi rođake. On je ubrzo po dolasku postao nervozan i vršio je veliku nuždu u gaće. To mi je bilo potpuno neobično, majka na sve pomisli, pa i na promenu sredine, drugačiju hranu“, rekla je ona i dodala da ju je na manijaka upozorila komšinica.

„Saznala sam da je devetogodišnji dečak stradao od ovog momka, ali je on, za razliku od mog sina, sve detaljno ispričao policiji. To mora da prestane“, rekla je ona.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar