Nikšićanin i Beograđanin sumnjiče se za ubistvo Mirkovića

Hronika 22. nov. 202017:12 > 17:20
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nakon intenzivnog rada lišili su slobode I.N. (1981) rođenog u Nikšiću, R. Crna Gora, sa prijavljenim  prebivalištem u Beogradu, kao i B.K. (1983) rođenog u Beogradu, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, dok se za još jednim licem intenzivno traga.

Uhapšena lica se sumnjiče da su kao saizvršioci učestovali u izvršenju  krivičnog dela teško ubistvo koje se dogodilo dana 12.11.2020. godine u naselju „Belvil“, kada je ubijen Bojan Mirković (1986).

Prikupljenim materijalnim dokazima je utvrđena uloga svakog od uhapšenih lica.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Njima je određena mera policijskog zadržavanja u trajanju od 48 časova nakon čega će biti uz krivičnu prijavu predati Višem javnom tužilaštvu u Beogradu na dalju nadležnost i postupanje.  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti navedenog slučaja.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

U naselju Belvil 12. novembra ubijen je Bojan Mirković. Ovo mafijaško ubistvo uznemirilo je sve građane naše prestonice. Pripadnici Ministarstva
unutrašnjih poslova, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, danas su se veoma približili konačnom rasvetljavanju i ovog ubistva.
Aleksandar Vučić je objavio rat mafiji. Ministarstvo unutrašnjih poslova i svi njegovi pripadnici ga ozbiljno i uporno vode. Hoću da se zahvalim svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na ovako uspešnom radu“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Komentari

Vaš komentar