Foto:Shutterstock

Slavko Tucakov (50) iz Mokrina, otac četrnaestogodinjeg dečaka, koji je prethodne noći nađen mrtav u kadi punoj vode, i dalje ne može da dođe sebi povodom tragedije koja je zadesila njihovu porodicu.

On je za medije ispričao da je njegov sin M. T. prethodne noći, oko 20 sati i 15 minuta, otišao u kupatilo i da se dugo zadržao, jer je voleo da se kupi, prenosi portal Blic.

Pročitajte još...

„Stariji sin otišao je do kupatila da mu kaže da požuri i da će uskoro početi prenos rukometne utakmice. Na njegove pozive nije odgovarao. Stariji sin me je probudio, nešto pre 21 sat i rekao da se mlađi ne javlja. Ranije sam legao, jer smo tog jutra imali svinjokolj. U kupatilu sam zatekao strašan prizor. Sin je bio potopljen u kadi punoj vode. Šta da vam pričam… Izvadio sam ga iz kade i pokušao da ga oživim veštačkim disanjem. Pozvali smo Hitnu pomoć. Došli su za petnaestak minuta. Reanimirali su ga dugo, sat vremena, ali bezuspešno“, rekao je nesrećni čovek za medije.

On se osvrnuo i na to da su prvi rezultati istrage pokazi da je tragedija nastupila usled ugušenja gasom. Kako je naveo, njihov gasni bojler ima petnaestak, možda i 20 godina.

„Sve je po propisu i dimnjak. Da nije možda vetar koji je jako duvao vratio ugljen monoksid? Dugo se kupao. Vrela voda, para… Ne znam… Voleo je sport, trenirao je tenis. Bio je atleta, a po konstitucij izgledao kao da je nekoliko godina stariji“, rekao je on.

Podsetimo, telo mladića prevezeno je na obdukciju nakon koje će se znati tačan uzrok smrti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare