Goran Džunić Foto: nestalisrbija.rs

Porodica Džunić iz Kikinde već deset dana traga za svojim Goranom (47) koji se nije vratio iz Novog Sada gde je otišao 4. avgusta na skup kojim je obeležena godišnjica egzodusa u "Oluji".

Njegov brat Dragan veruje da je živ i ne gubi nadu da će ga naći i to posebno posle poslednjih informacija da je nestali viđen u utorak u Zrenjaninu, piše „Blic„.

PROČITAJTE JOŠ:

„Moj brat Goran otišao je organizovano autobusom iz Kikinde na obeležavanje „Oluje“ u Novi Sad, međutim, do danas se nije vratio kući. Mi verujemo da je živ i da ćemo ga uskoro pronaći jer smo dobili informacije da je u utorak viđen na kružnom toku u Zrenjaninu prema Elemiru. Viđen je kako ide peške, bez majice, a onda i kako sedi na kružnom toku sa flašicom vode u ruci. Mi se nadamo da se kreće prema Kikindi i da ćemo se uskoro sresti“, navodi brat nestalog Gorana.

Još nekoliko informacija daje veliku nadu porodici da je Goran živ jer je dan nakon nestanka navodno viđen na jednom salašu u okolini Novog Sada prema Žablju.

„Jedan čovek nam se javio i rekao da je kod njega na salašu bio čovek koji je tražio vodu. Rekao je da se zove Goran Džunić i opis koji je dao taj čovek odgovara izgledu mog brata“, rekao je Dragan koji je policiji dostavljao nove informacije koje poordica ima o nestalom Goranu.

Brat nestalog kaže da Goran nije imao psihičke tegobe, ali jeste sklon alkoholu, što je, navodi, bio i razlog razvoda braka. Posle toga, Goran je živeo sam, ali nije bio sklon lutanjima.

U Novi Sad je otišao bez telefona i ličnih dokumenata.

BONUS VIDEO: Teška nesreća na Mirijevu 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar