Renata Šipoš
Renata Šipoš. Foto: Facebook/Árpád Selényi

Renata Šipoš (37) iz Subotice nestala je u utorak u tom gradu, nakon što je otišla da kupi majci lekove. Njena porodica moli sve građane za pomoć u pronalasku.

„Renata se nije javila kući 4 dana, molim svakoga bilo ko ima neku informaciju gde je ona da se javi meni (0612378265) ili policiji!“, napisao je Renatin suprug Arpad na svom nalogu na Fejsbuku.

Renata Sipos nije se javila kuci 4 dana ,molim svakoga bilo ko ima neku iformaciju gde je ona da se javi meni…

Posted by Árpád Selényi on Friday, May 7, 2021

On je istakao i da je kod Renate knjižica njene nepokretne majke, koja im je hitno potrebna, jer su starici potrebni lekovi.

Nestala žena je majka deteta od godinu dana, a njen suprug Arpad je za Telegraf.rs ispričao šta se desilo u utorak, kada je nestala.

„Tog dana kad je otišla žurila je, sin nam je zaspao, bilo je oko 12.30. Htela je da krene, objasnila mi je da ide da podigne mami penziju i lekove i posle se nije vratila – započinje Arpad i dodaje da je Renatin nestanak prijavio pre tri dana“, ispričao je Renatin suprug Arpad za Telegraf.

Kako je dodao, od utorka joj je i telefon isključen.

„To je bilo u utorak oko 20.30 sati. Posle toga joj je telefon bio isključen. Tamo su je komšije videle poslednji put pre tri dana. Išli smo sa inspektorom da je tražimo, ali ništa. Ona je psihički loše, lečila se od alkoholizma godinama, uzima i dalje lekove za to. Bojimo se da joj se nešto nije dogodilo. Tražimo neki znak da je dobro.. Niko je nije video, sve prijatelje sam pozvao, tražim je i ja, traži je policija“, rekao je on.

Renata je poslednji put viđena u utorak, a na sebi je u tom trenutku imala belu majicu, crne pantalone i crne cipele, naočare za sunce, sivu sportsku torbu i jaknu.

Građani koji imaju informacije o Renati, neka pozovu policiju ili se jave na broj telefona 061/237-8256.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare