Nestala je pre mesec i po dana, porodica moli za pomoć

Hronika 16. dec. 202012:11
Podeli:
Foto: Društvene mreže

Marijom Kepić (29) iz Aranđelovca nestala je pre mesec i po dana, tačnije, poslednji put je viđena 29. oktobra. Marija je kobnog dana izašla iz kuće i nije se nikome javila, zbog čega njena porodica moli sve građane za pomoć.

Apel za pomoć u pronalasku Marije danima unazad se širi i društvenim mrežama.

„Marija je nestala 29. oktobra u ranim jutarnjim časovima. Ustala je pre majke sa kojom je bila u kući i izašla. Nikome se nije javila, niti je prethodno najavila svoj odlazak. Šta se posle toga dogodilo, ne znamo“, započinje priču za „Blic“ Marijina sestra.

Porodica nestale devojke najpre nije pomislila da će se Marijin izlazak iz kuće pretvoriti u agoniju koja bezmalo traje mesec i po dana. Prolazili su dani, a kako se nije javljala postajali su sve zabrinutiji…

Kada smo videli da se ne pojavuje, pet dana nakon njenog nestanka, otišli smo u policiju i prijavili. Od tada ništa ne znamo – priča nam zabrinuta sestra. Do Marijinih bližnjih za sve ovo vreme nije stigla nijedna informacija koja bi mogla da rasvetli ovaj misteriozni nestanak.

„Dva puta su nam javljali da su je sretali, a jedna osoba tvrdi da ju je videla 14. novembra. Jurili smo da se pregledaju snimci sa sigurnosnih kamera, međutim ispostavilo se da kamere na kojima bi mogla da se pojavi nisu u funkciji“, kaže njena sestra.

Zbog čega je Marija bez traga nestala iz porodičnog doma zasad je misterija. Sestra nam je otkrila da je dva dana pre toga raskinula vezu sa dečkom, ali da generalno ništa nije ukazivalo da će otići iz kuće. Kako je Marija nestala u ranim jutarnjim časovima pre nego što su se ukućani probudili, niko sa sigurnošću ne može da kaže šta je u trenutku nestanka imala na sebi. Porodica veruje da je bila u crvenoj zimskoj jakni i da je sa sobom imala torbu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar