Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Više osoba je povređeno u saobrćajnoj nesreći kod Ovčar Banje na putu Čačak - Požega, zbog udesa formirana kilometarska kolona, saobraćaj se odvija otežano.

Kilometarske kolone stvorene su u popodnevnim časovima na magistralnom putu od Čačka ka Požegi, u mestu Ovčar Banja, gde je zbog kako se predpostavlja losih uslova na putu i neprilagodjene brzine kretanja došlo do prevrtanja jednog putničkog vozila marke “škoda”. Prema prvim informacijama više lica je povredjeno.

Kako Kurir saznaje na urgentno prijemno odeljenje Opšte bolnice Čačak su primljene dve osobe povređene u saobraćajnom udesu. Povređene su žene starosti 89 i 51 godina.

– Starija žena je zadobila povrede glave, a obe su u stabilnom stanju. U toku je dalja dijagnistika i opservacija pacijenatkinja – izjavila je dr Marija Stranjana, iz Urgentne sluzbe čačanske Opšte bolnice.

Na lice mesta su izašle ekipe Hitne pomoći koje su povređenima ukazale lekarsku pomoć, za sada nije poznat stepen zadobijenih povreda.

– Čekamo već duže od pola sata da izvuku povredjene iz automobila koji je završio na krovu. Prizor koji je ispred nas je jeziv, nakon prevrtanja automobila svi airbeg-ovi su se otvorili i sve stvari iz automobila su ispale van- rekao je jedan od očevidaca za agenciju RINA.

Pripadnici saobracajne policije utvrdice sve okolnosti pod kojima je došlo do ove saobracajne nezgode.

Saobraćaj na ovoj deonici odvija se naizmenično.

 

BONUS VIDEO: Lančani sudar i zatoj na auto-putu „Miloš Veliki“

Komentari

Svi komentari (0)