Nenad Kulačin Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Kolumnista Danasa i voditelj emisije Dobar, loš, zao Nenad Kulačin dobio je niz uvreda i pretnji putem Fejsbuka, a u poslednjoj od njih pominju se i “kerovi sa Kosmaja” koji su nedavno ubili novinara Vladana Radosavljevića.

Izvesni Ranko R. je putem mesindžera pisao Kulačinu, psujući ga i vređajući, pominjući mu oca ali i zaposlene u Danasu, da bi mu potom poručio “J**** te kerovi sa Kosmaja”.

Kulačin kaže za Danas da je na uvrede navikao, ali da je pominjanje pasa sa Kosmaja direktna asocijacija na smrt nedavno napadnutog kolege.

„Znam da mnoge iritiram svojim pisanjem za Danas, ali nikoga ne vređam. Druga poruka je, međutim, monstruozna jer me taj Ranko iz Sremske Mitrovice direktno stavlja u čeljusti “kerova sa Kosmaja”. To je direktna asocijacija na ubistvo mog kolege i nekadašnjeg urednika Vladu Radosavljevića. Njega su ubili “psi sa Kosmaja”, ističe Kulačin.

Pročitajte još:

On dodaje da je Ranka, izgleda, mnogo iznervirala njegova kolumna o tetki “čim mu pominje familiju”.

„Problem sa svima njima je u tome što nikako da shvate da ne mogu da urade ništa što bi moglo da nas spreči da ne radimo. Jedino mogu da nas ubiju. Oni ili kerovi sa Kosmaja“, poručuje Kulačin.

BONUS VIDEO: Mesto na Kosmaju na kome su psi na smrt izujedali čoveka