Beogradom su se juče vijorile zastave nekoliko država, između ostalog, i Albanije, što je bio povod pojedinim nepoznatim mladićima, mahom maloletnim, da ih skidaju. Zasad nije poznato zbog čega su se mladići odlučili na taj potez, s obzirom da se radi o sastanku "Otvoreni Balkan", koji se održava u Beogradu 3. i 4. novembra.

Na banderama su postavljene zastave Srbije, Severne Makedonije i Albanije, upravo zbog pomenutog sastanka, a koji čine delegacije te tri zemlje.

Ipak, ubrzo nakon postavljanja zastava, na društvenim mrežama osvanuli su video-zapisi i fotografije na kojima se vidi kako se nepoznate osobe penju na bandere i skidaju zastavu Albanije.

Na pojedinim snimcima vidi se čak i da su akteri maloletna lica. Takođe, na određenim snimacima može se čuti i da nepoznate osobe govore mladićima i tinejdžerima da skidaju zastave.

Podsetimo, pomenuti sastanak „Otvoreni Balkan“, biće održan sutra i prekosutra. Inače, sem zastava ove tri zemlje, na banderama je okačena i crnogorska, povodom posete premijera Zdravka Krivokapića našoj zemlji.

BONUS video:Sa izbeglicama na novoj migrantskoj ruti ka Albaniji

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare