Foto: Shutterstock

Zbog sumnje da je pastorku primoravao na oralni seks, protiv T. F. (30) iz Negotina, Više javno tužilaštvo je pokrenulo istragu jer je kako se sumnja počinio krivično delo obljube zloupotrebom položaja.

Osumnjičenog je policija uhapsila u decembru prošle godine zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad dve devetogodišnje devojčice, ali su daljom istragom otkriveni šokantniji detalji ovog slučaja.

Naime, u slučaj su bili uključeni psiholozi i veštaci i posle razgovora sa pastorkom, koja je prvobitno ćutala, uspeli su da, navodno, od devojčice čuju da je oralno zadovoljavala očuha, kada joj majka nije bila kod kuće, i da je sve to trajalo navodno oko pola godine.

Da podsetimo, sve se razotkrilo kada je prošle godine devojčica koja je drugarica njegove pastorke došla u goste kod njih kući, a onda je osumnjičeni pozvao da legne u krevet sa njim i njegovom pastorkom, a tada i pokušao da devojčicinu ruku spusti na svoj polni organ.

Pročitajte još:

Uplašena devojčica je odmah čim je došla kući sve ispričala svojoj majci koja je o svemu odmah obavestila policiju,a T.F. je ubrzo nakon toga bio i uhapšen.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar