Samoubistvo u kolima, Novi Beograd, policija, uviđaj, uvidjaj
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Deca Jasmine S. (44) iz Lazarevca, koja je osumnjičena da je brutalno ubila supruga Sinišu S. (42), a potom ga umotala u foliju i sedam ćebadi, polivala ga omekšivačem i držala deset dana u dnevnoj sobi, i dalje ne znaju šta se dogodilo sa njihovim roditeljima.

Inače, jezivi zločin otkriven je prošle nedelje nakon što je Jasmina S. prerezala sebi grkljan i sa teškim povredama odvedena u bolnicu. Mališani od šest, osam i devet godina su u tom trenutku bili u iznajmljenom stanu u kom su živeli nekoliko godina.

„Ta deca su već istraumirana jer su našla oproštajno pismo majke. Tada su zbrinuti i Centar za socijalni rad je preuzeo brigu o njima i smešteni su u hraniteljsku porodicu, jer nisu hteli da ih razdvajaju“, kaže sagovornik.

Desanka S., majka ubijenog Siniše, kaže da deca i dalje ne znaju kakva je sudbina zadesila njihove roditelje.

„Deca su odvedena u hraniteljsku porodicu i i dalje su tamo. Oni ne znaju šta im se dešava sa roditeljima, kao ni da im je tata ubijen, ni da je Jasmina u bolnici i da je ona osumnjičena“, kaže neutešna za Novosti žena i dodaje:

„Nismo im rekli, jer će to uraditi stručnjaci iz Centra za socijalni rad. Oni će proceniti situaciju i trenutak kada će im to saopštiti.“

Desanka kaže da su morali da odu u stan u kom im je sin nastradao, kao i da im tom prilikom nimalo nije bilo lako.

„Bili smo do stana kako bismo uzeli dečije stvari i odneli u Centar za socijalni rad“, priča i dalje potresena majka ubijenog Siniše.

Neutešna žena kaže da još uvek nisu dobili rezultate obdukcije Sinišinog tela.

„Niko nam ništa nije rekao za obdukciju, pa ne znamo kako nam je sin tačno ubijen. Očekujemo da ćemo dobiti papir uskoro“, kaže ona i dodaje da su se ovih dana više bavili sahranom sina i time kako da unucima olakšaju ovaj težak period.

Takođe, Desanka napominje i da su se čuli i videli sa Jasmininim sinom iz prvog braka koji je mnogo voleo Sinišu.

Podsetimo, Jasmina S. muža je navodno ubila sa više uboda nožem, pa njegovo telo stavila u krevet i zalivala ga omekšivačem kako se ne bi osećao smrad truljenja tela. U stanu su sa njima sve vreme živela njihova maloletna deca. Jasmina je mališanima, ali i komšijama, ispričala da je suprug u bolnici jer ima visok pritisak.

Za stravični slučaj saznalo se kada su deca pronašla Jasminino oproštajno pismo i sa njim otišla kod komšije koji je i alarmirao policiju. Jasmina S. pronađena je na podu, u istoj sobi u kojoj je na krevetu ležao njen mrtav mužem, a sebi je pokušala da prereže grkljan.

Bonus video: Uviđaj posle ubistva na pumpi u Leskovcu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar