Foto: Dragan Mujan/Nova.rs, Privatna arhiva

Telo tiktokerke Noe Milivojev (18) pronađeno je početkom jula prošle godine u stanu u centru Beograda, a zbog jezivog zločina uhapšen je Ognjen Dabetić (33), kojem je suđenje počelo u četvrtak u Višem sudu u Beogradu. Osumnjičeni se tereti za teško ubistvo, a monstrum se u danima nakon zločina ponašao kao da ništa nije učinio i tvrdio da i sam traga za tada nestalom tiktokerkom. Ipak, jedan detalj bio je posebno sumnjiv policajcu koji je osumnjičenom Dabetiću kobnog dana, kada je telo otkriveno, zakucao na vrata stana u centru Beograda.

Noa Milivojev nestala je 17. juna prošle godine i od tada, pa sve do početka jula, tragalo se za njom. Zbog zločina je uhapšen Dabetić, a sumnja se da je on neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio Nou.

Telo ubijene tiktokerke pronađeno je u stanu uhapšenog Dabetića, sa kojim je Noa bila u emotivnoj vezi.

Foto:privatna arhiva

Od samog nestanka tiktokerke, istraga je vodila ka uhapšenom. Naime, ono što je bilo poznato od informacija, a na osnovu razgovara sa porodicom, Noa je kobnog dana, kada joj se trag izgubio, krenula upravo kod dečka.

Pročitajte još:

On je čak i saslušan tokom istrage nestanka tiktokerke, međutim, sve vreme je tvrdio da Noa kobnog 17. juna nije stigla kod njega. Ipak, policija je ubrzo uočila velika neslaganja u njegovim izjavama. Iako se pravio da je tragao za tiktokerkom tih dana, pojedine njegove izjave bile su sumnjive.

Osumnjičeni je naknadno priznao zločin. Prema dosadašnjim informacijama, pretpostavlja se da je kobnog dana, kada je tiktokerka ubijena, došlo do svađe između nje i sada optuženog Ognjena. Osumnjičeni je potom na svirep način ubio žrtvu, a zatim pokušao da sakrije delove njenog tela.

Noa Milivojev Foto: Privatna arhiva

Nakon otkrivanja slučaja, tužilaštvo se oglasilo i opisalo kako je tiktokerka ubijena.

„Osumnjičeni je to uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N.M, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, došla kod njega u stan, ušao sa njom u verbalni i fizički sukob, te je žrtvu najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova“, navelo je tužilaštvo.

Pročitajte još:

Potom je delove tela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem uništio tragove.

„Ne ulazi u kupatilo zbog sebe“

Kako su mediji nedavno preneli, ceo zločin otkriven je zahvaljujući policajacu.

Policajac koji je prvi ušao u Dabetićev stan nakon njegovog zločina, prema saznanjima Tanjuga, svedočio je letos u istrazi da je u stanu odmah osetio miris hemikalija. Prema njegovim rečima, stan je bio mračan i u haosu, a na šporetu je bila crvena fleka nalik na krv.

Cara Lazara ubistvo Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Dabetić mu, kako je rekao, najpre nije dozvolio da “baci pogled u stan” jer, “ima veću količinu droge”, ali se ipak predomislio i pustio ga.

U jednom momentu ga je pitao da li je tiktokerka unutra, na šta je Dabetić slegnuo ramenima i potvrdno klimnuo glavom, nakon čega mu je skrenuo pažnju da ne ulazi u kupatilo “zbog sebe”, gde je inače pronađeno telo žrtve.

Cara Lazara ubistvo Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Ubrzo je Dabetić, prema svedočenju policajca, priznao da je 15-20 dana ranije nakon svađe, N.M. udavio kablom i isekao njegovo telo nožem, a potom zalio kiselinom.

Osumnjičenom Ognjenu Dabetiću zbog svirepog ubistva preti doživotna robija.

Podsetimo, Noa Milivojev je transrodna osoba, a rođena je u Kovilju kraj Novog Sada. Na svom profilu na društvenim mrežama, pretežno na Tiktoku, pratio ju je veći broj ljudi sa kojima je delila pojedinosti iz svog života. Njeno telo otkriveno je sredinom leta prošle godine u stanu u Ulici cara Lazara u centru Beograda, a osumnjičenom Ognjenu Dabetiću stavljene su lisice na ruke.

Noa Milivojev Foto: TikTok/noa.diva

Nakon stravičnog zločino otkriveno je i da je mlada tiktokerka trpela nasilje na društvenim mrežama, odnosno bila izložena različitim uvredama.

VIDEO: TikTok generacije za volanima ugrožavaju živote

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare