Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Suđenje učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću nastavlja se danas pred Višim sudom u Beogradu, a na ranijim ročištima svoje potresno iskustvo iznela je jedna od žrtava, glumica Milena Radulović. Govoreći o užasima koje je pretrpela kao mlada polaznica, Radulovićeva je ostavila u šoku celokupnu javnost i iznela sav užas koji se krio iza zatvorenih vrata škole glume "Stvar srca".

Radulović bi trebalo danas da završi svoje svedočenje, a nakon nje iskaz će dati J. V. (23), takođe žrtva.

Radulović je pred sudom po prvi put javno progovorila o hororu kroz koji je prošla dok je pohađala školu glume „Stvar srca“. Potresena glumica drhtavim glasom ispričala je da je u školu išla od 11. do 17. godine i da je upravo tu stekla svoje prijatelje, naučila da voli pozorište i još puno stvari, te da zbog toga nije ništa ukazivalo da će joj se dogoditi užasi kroz koje je prošla.

Pročitajte još:

Ona bi danas trebalo da završi svedočenje.

Podsetimo, Miroslav Mika Aleksić optužen je ukupno za devet slučajeva silovanja i polnog uznemiravanja, od čega su čak četiri bila u produženom trajanju. Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila upravo glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar