Velibor Dunjić Foto: MUP

Suđenje za ubistvo vođe navijača Crvene zvezde Velibora Dunjića, koji je likvidiran 2014. godine ispred splava Džimis u Beogradu, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu, gledanjem video snimaka sa nadzornih kamara sačinjenih tog dana kada se zločin dogodio.

Najpre su saslušana dva svedoka, koja su ostali pri ranije datim iskazima, nakon čega su pregledani snimci kamera od te večeri sa vojnog objekta, a koji se nalazi u blizini mesta zločina.. Ipak, na pomenutim video snimcima ne vidi se trenutak likvidacije vođe navijača.

Postupajući sudija konstatovao je da se ne vidi ništa na snimku, s obzirom da je loš video zapis, a dodatno otežava magla koja je bila tog dana.

Nastavak suđenje zakazan je za 8. april.

Podsetimo, u ovom postupku sudi se Goranu Kneževiću, Bojanu Starovlahu i Milošu Milosavljeviću. Njima se sudi jer su pomogli izvršiocu ubistva na taj način što su uklonili opremu za video nadzor koja je snimila ubistvo.

Dunjić je smrtno ranjen maja 2014. godine dok je sedeo u svom automobilu. Sa njim u kolima bila je njegova devojka Nina Šobota koja je tada ranjena.

Inače, ubijeni Dunjić je iza sebe imao poduži krivični dosije i nekoliko osuđujućih presuda.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar