Foto: Printscreen Nova.rs/Video; Printscreen/Instagram

Petar R. (46) uhapšen je 11. marta u Beogradu zbog sumnje da je tukao, zlostavljao i mučio svoju emotivnu partnerku Mariju K. (39), nakon čega je pretučena žena gola pokušala da pobegne od njega preko terase. Prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, uhapšeni muškarac je u tužilaštvu rekao da se ne seća razloga svađe, ali i da ima ugrađene blokatore.

Petar R. je istu odbranu rekao i pre više od 20 godina kada je hicima iz pištolja usmrtio Zorana Tomovića na Miljakovcu.

„Zoran je ubijen 29. oktobra 2000. godine u Borskoj ulici ispred kladionice „Zona sreće“, a prema priči tada 24-godišnjeg Petra R, koji je pucao u Zorana, nastradao je posle sukoba oko droge, tačnije da je Zoran insistirao da mu proda narkotike. Petar je ispričao tada i da on nije hteo da kupuje, jer je, kako je tvrdio, tih dana pio blokatore, pošto se lečio od zavisnosti“, navodi izvor portala Nova.rs

Foto: Printscreen Nova.rs/Video

Prisila je dovela do svađe, a onda i do tuče, kada je u jednom momentu, Tomović, prema rečima Petra, izvukao pištolj, koji je uspeo da mu otme.

„Kroz suze je priznao da je ubio Tomovića, ali i reko da to nije uradio sa namerom, kao i da dva dana nije znao da je Tomović mrtav. Pored njega, na optuženičkoj klupi tada su sedela još trojica mladića kojima se sudilo zbog pomaganja po izvršenom delu. Dugo su se skrivali, da bi se na kraju sami predali“, prepričao je naš sagovornik dešavanja iz 2000. godine.

Istim rečima, Petar R. izneo je i sada odbranu rekavši da ima ugrađen blokator kao i da pije lekove zbog alkohola.

„Naveo je da je kobnog dana došao u ranim jutarnjim časovima kod devojke Marije K., sa kojom je nepune dve godine u vezi. Svađa je krenula oko podneva, nakon što su se probudili, ali osumnjičeni nije naveo razlog jer se, kako je rekao, ne seća jer je počeo da pije rakiju. Rekao je da se seća da je pukao neki sto, ali i da se ne seća da je tukao oštećenu. Takođe, prema njegovim rečima, devojku je povukao za kosu samo kako ne bi pala sa terase“, navodi naš izvor i dodaje da je Petar R. nekoliko puta ponovio da mu je žao zbog toga što je bio nasilan prema devojci Mariji K.

Foto: Printscreen/Instagram

Marija K. često viđena u društvu poznatih

Marija K. aktivna je na društvenim mrežama, a najveći broj njenih fotografija ima sa pevačicom Anom Nikolić, ali i sa pevačem Šakom Polumentom, kao i drugim pevačima i voditeljima.

Podsetimo, prema navodima krivične prijave, kako je saopštilo Prvo osnovno javno tužilaštvo, osumnjičeni P. R. je krivično delo učinio, na taj način što je svoju emotivnu partnerku M. K., koja je izašla na terasu svog stana u nameri da pobegne od njega, uhvatio za kosu i zadao joj više udaraca po glavi i telu nakon čega ju je nasilno uvukao u stan. Policajci PS Zvezdara su preko terase ušli u stan i tako sprečili dalje nasilje. Oštećena je imala vidne povrede, te je prevezena u Urgentni centar. Tužilaštvo je saopštilo i da je pritvor za P. R. tražilo jer je višestruki povratnik.

BONUS VIDEO: Pretukao ženu na Mirijevu, pa je golu izbacio na terasu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar