Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Žarko G. (51), najverovatnije je slučajno povređen kada su, za sada nepoznati napadači. bacili dve ručne bombe između zgrada u Višnjičkoj ulici kod broja 8 u beogradskom opštini Palilula. Prema nezvaničnim informacijama našeg portala, meta napada bio je komšija koji živi u zgradi pored, za koga su komšije posvedočile da je diler droge.

Prva snažna eksplozija odjeknula je noćas oko 2 sata, a nakon što su komšije izašle da vide šta se dešava, odjeknula je i druga.

Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Kako su za portal Nova.rs posvedočili očevici, njihov komšija Žarko slučajno je ranjen kada je izašao na terasu da vidi šta se dešava. Nekoliko minuta kasnije, on je kolima Hitne pomoći transportovan u Urgentni centar.

Komšije nerado pričaju o ovom događaju, plašeći se za svoju bezbednost, jer su, kažu oni, dileri droge u zgradi pored, i da su oni najverovatnije i bili meta napada.

„Bukvalno me je i gaća podigla eksplozija. Nisam znao šta se dešava, ali nisam se previše ni iznenadio, jer se svašta ovde radi, veruj mi. Nisu sigurno išli na takmičenje iz fizike kada im je neko u dva sata ujutru bacio bombe“, rekao nam je jedan od komšija.

Prema nezvaničkim saznanjima našeg portala iz policije, organima reda dobro su poznate osobe koje žive u zgradi pored, i navodno su, prema prvim informacijama, upravo oni bili meta napada, jer se bave trgovinom drogom. Navodno, sukob između napadača i onih kojima je bomba bila namenjena jeste to što su oni navodno sarađivali sa policijom.

Iz MUP-a su danas rekli da je policija pokrenula istragu o ovom slučaju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar