Foto: Ivan Popović/Nova.rs

“Moju majku je danas u prostorijama policije fizički napao načelnik Policijske stanice Majdanpek”, tvrdi za Nova.rs Jovana Ilić ćerka i sestra uhapšenih D.I. (51) i J.I. (25) koji su uhapšeni danas u Majdanpeku.

Policija je kod J.I. pronašla oko 60 grama marihuane, i pištolj. On je priveden, a onda je u prostorije PS došla D.I. koja je šutnula i udarala načelnika. Umešao se i J.I. koji je stvarima sa stola gađao prvog čoveka policije u Majdanpeku, saopštava MUP.
Porodica uhapšenih tvrdi da je u prostorijama policije bila drugačija situacija.

“Mama je otišla da odnese bratu aparat za insulin pošto je dijabetičar. Tražila je da je načelnik pusti da ga vidi, ali on nije hteo i počeo je bahato i bezobrazno da se ponaša prema njoj. Ona ga je molila da vidi sina koji je dijabetičar, a načelnik Srđan Milutinović je počeo da je vređa rečima “Marš napolje, pi*ka ti materina”, pa ga je mama pitala zašto je vređa a on joj je rekla “stoko jedna rodila si još jednog narko dilera”, kaže Jovana.
Kako kaže Jovana, njenu majku je načelnik PS Majdanpek napao kada je nakon uvreda krenula da izađe iz kancelarije.

“Na ove uvrede mu je mama odgovorila da i iznad njega postoji neko. Kada se okrenula i pošla ka vratima on je udario pesnicom u glavu, pa je ona udarila glavom u vrata a on ju je još jednom udario. Za to vreme ona je vrištala, a njegove kolege policajci nisu reagovali”, tvrdi Jovana.

Jovanin brat koji je privreden pod osnovanom sumnjom da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija kroz otvorena vrata prostorije za saslušanje video je napad na njegovu majku.

“ Moj brat je kroz otvorena vrata video da je načelnik Milutinović udario našu majku pa je skočio da je brani, pa su policajci reagovali i vezali za stolicu, a načelnik je prišao i počeo da ga šamara. Pozvali smo hitnu pomoć koja je došla i ukazala mami pomoć, pa su i mom bratu ukazali pomoć pošto mu je nakon torture šećer skočio na 21”, kaže uznemirena Jovana.

Policija je nakon zahteva našeg portala za informacijama o ovom slučaju izdala saopštenje u kome se kaže da je D. I. napala načelnika PS Majdanpek.

„Policija je, takođe, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, uhapsila D. I. (1969), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene radnje. Pretresom stana J. I, policija je pronašla 56 grama marihuane i pištolj, nakon čega je doveden u prostorije policije. Ubrzo je u policiju došla njegova majka D. I. koja se sumnjiči da je tom prilikom verbalno napala načelnika Policijske stanice Majdanpek i udarila ga nogom. Takođe, njen sin J. I. je počeo je da baca sve sa stolova i krenuo ka načelniku, kako se sumnja, nameravajući da ga udari“, stoji u saopštenju PU Bor.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare