Foto: Filip Kraničanić/Nova.rs, Društvene mreže

Milan J. (28) brutalno je likvidiran juče ispred svoje porodične kuće u Zemunu, kada je na njega, za sada nepoznati, napadač ispalio čak 12 metaka, a potom pobegao skuterom. Pripadnici policije trenutno češljaju snimke sa kamera oko mesta likvidacije, kako bi identifikovali napadača.

Dan nakon pucnjave poprilično je mirno u Zemunu, a u kuću ubijenog mladića povremeno svraćaju ljudi kako bi izjavili saučešće porodici.

Pročitajte još:

Prema saznanjima Nova.rs, policijski inspektori juče su uzeli snimke sa kamera u blizini mesta zločina. Na svim kamerama se poklapa sled događaja, a vreme likvidacije je oko 14:07 časova.

Zemun ubistvo Foto:Filip Kraničanić/Nova.rs

Uzeti su snimci i sa kuće ubijenog Milana, kao i njegovog prvog komšije. Takođe, uzeti su snimci sa kuće još jednog čoveka iz ulice, ali i sa perionice koja se nalazi na samom ulasku u ulicu u kojoj je živeo ubijeni mladić.

Foto: Filip Kraničanić/Nova.rs

Podsetimo, Milana J. ubio je napadač maskiran u dostavljača hrane, nakon kraće svađe koja je usledila na kapiji ispred porodične kuće. Ubica je pobegao svojim skuterom, dok je teško ranjenog mladića prvi komšija odvezao kolima do zemunske bolnice, ali je nesrećni mladić je preminuo uprkos naporima lekara.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar