Saobracajna policija kontrola saobracaja sneg saobracajni policajac
Saobraćajna policija Foto:MUP Srbije

Policija je na području Srema tokom vikenda isključila iz saobraćaja nekoliko vozača koji su vozili bez vozačke dozvole, pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola, od kojih je jedan vozio sa čak 3,83 promila alkohola u organizmu, saopšteno je danas.

Muškarac (45) u Sremskoj Mitrovici vozio je sa 3,83 promila alkohola u organizmu, a zaustavljen je u Irigu.

Nakon zadržavanja do 24 sata, vozač je priveden nadležnom prekršajnom sudiji koji mu je za prekršaj nasilnička vožnja izrekao novčanu kaznu od 120.000 dinara, 15 kaznenih poena i zabranu upravljanja automobilom u trajanju od devet meseci.

Patrola je u Staroj Pazovi zaustavila muškarca (51) koji je upravljao automobilom pod uticajem metadona i tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, dok je u Starim Banovcima zaustavljen 26-ogodišnjak koji je vozio motocikl pod dejstvom kanabisa.

U Novim Banovcima policija je iz saobraćaja isključila vozača (26) koji je vozio pod dejstvom kanabisa, a u Belegišu je policija zaustavila devojku (20) koja je vozila pod uticajem kanabisa i amfetamina.

Kako se navodi u saopštenju, njima je odredjeno zadržavanje do 12 sati i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, privedeni su nadležnom prekršajnom sudu.

U Novoj Pazovi policija je zaustavila muškarca (33) koji je vozio bez izdate vozačke dozvole, a zbog istog prekršaja isključeni su iz saobraćaja i vozači u u Staroj Pazovi, u Starim Banovcima i u Sremskoj Mitrovici.

Nakon zadržavanja do 12 sati, oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama koji im je, zbog neposedovanja vozačke dozvole ni za jednu kategoriju motornog vozila, izrekao odgovarajuće novčane kazne.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar