Muškarac iz Sente ubio pre 15 godina u Budvi, sad uhapšen

Hronika 10. nov. 202016:34
Podeli:
Foto:Shutterstock

Kristian Gondi (43) iz Sente uhapšen je danas u Srbiji po Interpolovoj poternici na kojoj je bio zbog ubistva koje je počinio pre 15 godina u Budvi.

Kako je saopštila Uprava policije Crne Gore, slobode je lišen radi privođenja na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od trideset godina na koju je osuđen presudom Višeg suda u Podgorici zbog krivičnog dela teško ubistvo.

„Gondi je osuđen jer je 2005. godine u naselju Drobnići koje pripada opštini Budva, zajedno sa saučesnikom S.R. u nameri pribavljanja imovinske koristi kroz prisvajanje imovine, lišio života oštećenog K.D., a potom, radi prikrivanja tragova krivičnog dela, takođe sa S.R. nasilno razdvojio telo žrtve na delove koje su potom umotali i odvezli do mora i delove tela žrtve izbacili na otvoreno more“, saopštila je crnogorska policija.

U saopštenju se još navodi da je lociranju i lišenju slobode prethodila je zajednička istraga ciljanog traganja sprovedena od strane službenika Odseka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju u Sektoru kriminalističke policije i Odseka za ciljane potrage MUP-u Republike Srbije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar