Foto: Nova.rs

Jedna osoba je jutros lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi na državnom putu između Užica i Zlatibora, saopštila je lokalna policija, nakon što je Nova.rs objavila saznanja o tome da je u udesu učestvovalo vozilo u pratnji ministra.

Kako se navodi u saopštenju, u saobraćajnoj nezgodi učestvovala su dva putnička vozila, od kojih je jedno u vlasništvu Ministarstva unutrašnjih poslova, navodi se u saopštenju.

Utvrđeno je da je drugim vozilom, užičkih registracija „upravljao vozač sa probnom vozačkom dozvolom, da je imao 0,13 promila alkohola u organizmu“. On je isključen iz saobraćaja, navela je Policijska uprava Užice.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Uviđaj je izvršio tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Užicu.

U saopštenju se, ipak, ne navode detalji saobraćajne nezgode, ali se indirektno sva krivica pripisuje vozaču marke „fiat“, kojim je upravljao dvadesetogodišnji L.S. iz Užica. Podsećamo, kako je Nova.rs objavila, u nedelju ujutru oko 10:30 na magistralnom putu Užice-Zlatibor u naseljenom mestu Bela Zemlja dogodila se saobraćajka u kojoj je učestvovalo vozilo iz ministarske pratnje, kažu za Nova.rs očevici događaja.

Automobil marke “audi” koji se kretao iz pravca Zlatibora, prešao je u suprotnu traku i udario u vozilo marke “fiat”. Na svu sreću, mladić L. S. koji je upravljao “fiatom”, pobegao je iz svoje trake koliko je mogao ali nije uspeo da izbegne udar automobila koji mu je munjevitom brzinom dolazio u susret.

BONUS VIDEO: Ruski opozicionar tvrdi da ga je Vulin tajno snimao u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare