Foto: Facebook/Министарство унутрашњих послова Републике Србије

U susret 8. martu – Međunarodnom danu žena, Ministarstvo unutrašnjih poslova predstavilo je na svom Fejsbuk profilu svoju koleginicu Bojanu Jovanović iz Mladenovca.

Bojana Jovanović iz Mladenovca, ima 30 godina. Zaposlena je u PJP Policijskoj brigadi, četvrtoj operativnoj četi, prvog operativnog bataljona od 2012. godine, navodi se u objavi.

„Birajući svoj poziv, vodila se srcem, željama i mladalačkim entuzijazmom. Noseći sav teret policijskog posla i opreme, maksimalno je posvećena zadacima. Kolege i starešine je neizmerno poštuju. Trudeći se da svoja znanja unapredi, 2019. godine stekla je sertifikat National escort Officers training for Collecting Return Operations by Air. Samohrana je majka sedmogodišnje Mie i petogodišnjeg Vuka“, navodi se u objavi.

Foto: Facebook/Министарство унутрашњих послова Републике Србије

Bojana, kako je navedeno, u životu postavlja prioritete, usklađuje obaveze, organizuje raspodelu dužnosti i radi punom parom.

„Na poslu ne prestaje da bude majka, kod kuće ne prestaje da bude uspešna poslovna žena. To nisu odvojene uloge, to nisu dve žene u njoj – jednostavno to je ona“, piše u objavi uz nekoliko Bojaninih fotografija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar